Khamis, 17 Februari 2011

akhirnya...

yes...akhirnya dpt gak mummy mengubahsuai sedikit sebanyak n menambah apa2 yang patut ke dalam blog nih...baru nampak ceria sikit kan?itu bagi pandangan mata mummy2k la...thanks la kat sahabat mummy2k iaitu mamayatie kerana sedikit sebanyak ajaran beliau lah yang memeriahkan blog yang baru nak bertatih nih..harap-harap semangat mummy nak berblog nih bukan hanya separuh jalan ye?sebenarnya lama dah mummy ni asyik menerjah blog orang n kadang2 komen pkai nama cik anon...semakin lama,rasa macam xbest pulak macam tu,coz orang yang kite komen tu xkenal kite sapa...sbb tu mummy wujudkan blog ni,just untuk berkenalan dgn blogger2 lain dan meneruskan hobi membaca blog2 mereka tanpa rasa was-was..(mcm iklan zaitun je..)ok,akhir kata dari mummy kepada kawan2 yang membaca blog nih(ada ke?)...hehehe.. sila beri tunjuk ajar ye?saya orang baru...thansk to all...

2 ulasan: