Selasa, 22 Mac 2011

teka lagu...

salam kawan-kawan..mulakan pagi kite ngan bismillahirrahmanirrahim..hehehe,pagi ni tergatal pulak nk wat entry,sedangkan report kena anta esok..skang tak wat ape2 lagi selain dari carta organisasi semata-mata..sila pahami mummy yang sedang 'nazak' nih..huhuhuhu..point2 dah ada,tapi tak tau nak mulakan dari mana..hehehe,ayat selamatla tu..padahal satu ape point pun tah ke mana...tolong...!
sebenarnya entry kali ni takde ape sangat pun..cuma,tadi mummy ternampak lagu nih kat fb sepupu mummy..puas dah mummy pk,lagu apekah ini..tapi sampai sudah tak dapat jawapan...adekah kondisi mummy yang sudah tua nih taktau lagu anak2 remaja sekarang,atau apekah translator tu yang memeningkan mummy n sebabkan mummy blank n tak boleh nak teka lagu tu lagu apa..yang pastinya ia lagu melayu/indon tapi ditranslatekan ke english..tolong ye kawan2..tolong teka kan untuk mummy..nanti mummy bagi hadiah rm10 untuk peneka tepat dan cepat..hehehe..
inilah liriknya yang dah ditranslatekan...jeng..jeng..jeng..

Do not keep going
Without listening to me
Might easily
For you passed
Whoa
Give time
For me, for you

I went to see the edge
Definitely the best for me
No longer wanted me to know
About your life
On your death
I know
You know what my eyes out
What are you waiting for
I want to open the door?

p/s:mummy saje je kerat lagu nih..kang direct sangat nanti semua tau...

ok,kawan2,harap2 sudilah teka lagu nih..hadiah tu real tau..bukan senang orang nak bagi rm10cam tu jer kan>nuffnang punya earning pun berjanggut nk capai jumlah tu...ok,lah..mummy nak pegi sambung wat report nih..chow dulu...pas teka jangan lupa tinggalkan link,senang mummy nak jejak..

5 ulasan:

r|nA @ ja|j|na berkata...

alamak, lagu ape ni eh? cer nyanyikan sket, ehehe..

AkieZecky berkata...

BENCINTA Pejal Tahir....

mummy2k berkata...

rina:akiezecky dh jawabkan..hehehehe..walaupun tak mendapat sambutan hebat,tp dh ade pemenangnya..
akiezecky:maybank account please...
;)

AkieZecky berkata...

ehh.. betui ker?? hehe.. thank you.. sy suka sgt Faizal Tahir.. nnt sy email yer.. thanks..

EiJa ZaQuaN berkata...

dh ada pemenang..
br jerk dtg nak teka..hehe