Selasa, 19 April 2011

anak di tinggal ibu

salam kawan2..
saje tajuk bagi gempak ckit..erm,sebenarnya gambar2 yang akan dipaparkan sebentar lagi adelah gambar anak2 mummy sewaktu ketiadaan mummy yang g seminar..nampak gayanya cam leh kena tinggal selalu jer..ceria beb..makcik mummy kata malam baru diorang cari mummy,tu pun tanya sepatah soklan jer..diaorang taktau yang mummy dia jauh di sana tengah merindu banget..leh dikatakan sejam sekali tepon umah makcik berdering....kuikuikui..anak rileks jer,maknya?cam kera kena belacan,nak berseminar pun tak senang rindukan anak2..tapi yerla,ini yang dikatakan pengorbanan n komited pada kerja..no excuses...so,xyah cakap bnyk kot,layan jer gambor2 nih...



SEE?HAPPY FACES RIGHT?HURM....mummy jer yang sedih...huhuhuhu...at least mummy tak risau lagi dah if ade seminar ke ape,they all very independent..LOVE YOU MY SON..

11 ulasan:

Atiey berkata...

budak2 klu siang hari mmg lupo kt kita..bila dah mlm bari cari..hehe

Zuwairi Aiman berkata...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

mummy2k berkata...

tu la atie kan?
insyaAllah en zuwairi..

kayzie berkata...

lega la mumy nk g sminar pasni..anak2 taknk wat mmy ssh hati la tu..:)

MamaYatie berkata...

lor hai,steady jer yer..ingatkan gambar2 ni weekend br ni..rupanya masa kena tinggal..huhu

mummy2k berkata...

kayzie:seploh kali g seminar pun totap risau...huhuhuhu
mamayatie:steady lor boys..xleh manja2 sgt,klau girls lainla caranya..kan?

kak ziana berkata...

Mummy pegi mana? Alhamdulillah anak-anak paham kot..boleh la g jauh siki lain kali..He.he..

Tips remeh seo berkata...

lawa rambut heheheh

mummy2k berkata...

kakziana:seminar ke terengganu...
encik tips yang dikenali:dah lama nak potong tp xbg...

Teenager Housemaid berkata...

ala comeynye...=)

KizZ berkata...

Hihi...kecik-kecik takde perasaaan sangat lagi...comel anak mummy..