Jumaat, 24 Jun 2011

day 3 challenge

day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido
salam kawan2...kalau sebelom tido.sah2la mummy kna menidurkan 2 hero kesayangan tu dulu..memang dah jadi satu kewajipan..untuk makluman,anak2 mummy ni memang dari kecik lagi kalau tido mesti nak bertepuk,kecuali dalam keta..kalau dalam keta,maybe diorang lali sendiri...tapi kalau kat umah,memang kena tepuk,kalau tak,tak tidola..
ini dia dua hero yang sangat2 manja tue..kalau nak tido,mesti ngan mummy...sampai naik lenguh tangan..yerla,satu tangan tepuk adik,satu lagi tepuk abang..bayangkanlah...hehehe..nasib baik adik cepat tido..ilangla lenguh untuk satu tangan...

5 ulasan:

MamaYatie berkata...

anak2 dara aku tak diajar bertepuk..baca doa tidur & baca 3 qul sama2 pas tu aku bior jer tidur sendiri..kekee..kejam dak..tu la dia org tak heran pun masa aku duk spital..layan diri

mummy2k berkata...

huhuhu..tapi klu aku xdop panda pulok dia tido ngan daddy dia...tapi mmg nak kna bertepuk gak..klau xtepuk,maybe lambatla tidonya...

aimaniman berkata...

memang aa carm tu anak2.. akak sorang je hero, 2 bunga.. yg hero akak bg air ribena botol kejap je tertidur, yg bunga plak akak terpaksa citer macam2 dan baca doa macam2 dr doa ayat seribu dinar, doa anak soleh sumer akak bacakan dr dia baby sampai la nie dia tuntut akak bacakan baru dia bleh tido... tu aaa budak, mudah ingat..

4 Kay-E berkata...

hahaa.. lawak lah CiKDa ni....

mummy2k berkata...

aimaniman:btul,time anak2 kecik ni la kiter nak ajar dia
along:;)