Khamis, 7 Julai 2011

ayam penyet yang memenyet...

salam kawan2..hehehe..tengok tajuk dah tau kan yang mummy nak citer pasal ayam..alkisahnyer..2 hari lepas mummy n family ke GIANT HYPER  berdekatan untuk merasa AYAM PENYET EKSPRESS...rasanya restoran ni br dibukak dalam dua bulan lepas...hubby sebenarnya kureng dengan masakan sebegini,tp since dah tak tau nak makan apa untuk dinner,mummy bagi suggestion kat hubby untuk try makan kat sini...sebelum nih mummy pernah makan ayam penyet di DAPUR PENYET,maju junction..harga sangat berbaloi la...satu set dlm rm6.90,tapi di APE ni mmg mencekik la harganya iaitu untuk satu set rm11.20..masa mula2 tengok harga,mummy tak kisah sangat,kot2 la rasanya lain sikit since harga dah jauh beza...tapi bila kitorang makan,hurm..rasa yang lebih kurang,ayamnyer pun lagi kecik dari DP..apekah?.siap ade service charge lagi...apa2 pun layankan aje gambornye...
the price

chicky

no 1

moody boy

daddy kacau adik...abang serius main game
 itu sajerla makan malam kami untuk dua hari lepas..opss.mana gambar makanan?sudah dibalun sebelum sempat diambil gambar sebab lapar..ok frens..jumpa lagi...

7 ulasan:

Isteri Encek Bard berkata...

MESTI SEDAP SANGAT TU TAK SEMPAT AMIK PIC

kayzie berkata...

ni rasa nk mkn ayam penyet gak ni

mummy2k berkata...

IEB:lapar sangatla dear..hehehe
kayzie:sila2,tp xsuggest sgt APE nih..g dapur penyet..berbaloi2

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

ayam penyek yg terbaek sy mkn setakat ni ialah di wong solo..mmg bess tapi mahal la..ehehhee

mummy2k berkata...

rose:mahal kalau sedap xpe..kan?

MrS. F!zA berkata...

setakat ni baru rsa ayam penyet wong solo..tu pon mahal jgk..haihh

mummy2k berkata...

mrs fiza:skali pk cam leh jer masak sendiri ayam penyet tue..herhehe