Isnin, 4 Julai 2011

tuah

salam kawan2...mummy bukan nak cerita pasal hang tuah..hehehe..bebenornyer mummy nak citer yang mummy dah menang dua GA dalam masa terdekat..nampaknye mummy kena rajin join ni,kan?mana tau kot2 brtuah lagi pasni..selalunya tengok orang lain dpt hadiah..hehehe...
ok,GA pertama yang mummy menang adelah dari blog sahabat mummy sendiri(xade bias di sini ok?..hehehe) iaitu mamayatie..untuk membuktikan yang tiada unsur bias,mummy tunjukkan sekali keputusan auto generate nih..
ni ha..ini membuktikan yang tuah tu betul2 milik mummy,kan?

GA kedua yang mummy menang pulok adelah dari encik adybudika.. thanks jugak kerana auto-generate number memilih nombor mummy iaitu 68..
owh..semoga kemenangan ini leh menaikkan semangat mummy untuk join GA jer...tapi masih takut untuk join GA yang bukan pakai auto generate nih,coz dh beberapa kali join xdapat pun..hehehe..mungkin belum rezeki kan?takpe,mummy akan terus mencuba n mencuba selagi GA or contest tu xsusah untuk dibuat..hehehe..ok kawan2,sehingga berjumpa lagi..bubye...

4 ulasan:

MamaYatie berkata...

congrates dear! aku plak tengah slow down..tak menang wei..keja banyak

mummy2k berkata...

hehehee..tak menang tangan ke xmenang Ga nih?

MrS. F!zA berkata...

tahniah dear! mmg bertuah!hihi

mummy2k berkata...

mrs fiza:thanks..hehehe