Khamis, 27 Oktober 2011

thanks adik inaachik for the new header..

salam kawan2..hehehe..panjangnya tajuk entry mummy kali nih kan?yer,tajuk tu melambangkan apa yang mummy nak citer..bagi kawan2 yang biasa datang blog mummy mesti penah tengok header mummy sebelum ni kan?simple yet comey...tapi mummy rasa header yang baru ni lagi simple yet comey coz warna warni...yang lama tu yang berbayar..yang new one ni mummy dapat free...maybe ina tau bulan ni birthday mummy kan?hahaha..perasanla anda sorang2 yer puan mummy..kalau kawan2 berminat nak tempah header ngan ina,sialah terjah blog beliau DI SINI..insyaAllah puas hati...bagi kawan2 yang baru datang ke blog mummy kat bawah ni mummy tunjukkan hasil kerja beliau yang comel jer macam tuannya(ayat mengampu kot2 dapat lagi header free..hahaha)..gurau je ina,u memang comel..hehehe..ok,stop cni dulu..mummy nak prepare report untuk present minggu depan..bubye frens...

hasil kerja inaachik

yang lama
yang baru

7 ulasan:

InaAchik berkata...

amboi... dapat header free dan2 comel kannnnnnnn~~~~ hahahahahaa...
most welcome kak...

mummy2k berkata...

hahaha..harusla...kekeke...

MamaYatie berkata...

waa....best3x...tukor gambor lain plop la..kekeee

mummy2k berkata...

gambar bnyk dlm kamera dear,malas nok transfer..hhehehe

Dalila Hamid berkata...

sya header bikin sendiri... smpai rosak laptop sya kerjakan...hhaa...

mummy2k berkata...

dalila mesti pandai...akak xberseni

Nina K's Luviee berkata...

nak jugak boleh?