Khamis, 17 November 2011

genius aulad pilihan kami...



salam kawan2...jap eh nk sapu sawang jap...kekeke..lama bebenor mummy menyepi kan?baik diam kot dari 
membebel tak tentu pasal kat sini kan?hurm...ari ni mummy nk story pasal persekolahan hadiff untuk tahun depan..
2,3 bulan lepas mummy sibuk memikirkan mana nak hantar hadiff untuk tadikanya..lama jugak mummy pikir...then,pilihan mummy akhirnya(daddy ok je) adalah genius aulad...reasonnya,genius aulad adalah islamic enrichment centre...mummy nak sangat anak2 mummy pandai mengaji...nak ajar sendiri,garang sangat..hehehe...pastu lagi,genius aulad ni depan rumah jer...dan jugak,feedback yang mummy dengar dari orang ramai mengenai genius aulad ni sangat positif...so,mummy malas nak sesakkan kepala,mummy harap ini pilihan terbaik kami...
so,2 hari lepas mummy pergi settlekan yuran beserta uniform sekolah hadiff...mummy amik uniform saiz s tetapi...besar gabak amat...anakku sangatla kecik...camne nak alter baju tu ek?tp mummy rasa nak lipat jer kaki seluar tu n jahit...yerla,kan?budak2 ni cepat membesar..kot2 tahun depan leh pakai lagi,jimatt...hehehe..
harap2 hadiff suka sekolah ni,memandangkan ramai kawan2 di nurserynya pun bersekolah di sini...
apa yang mummy nak share sangat kat sini mengenai yurannya..mungkin ade kawan2 tertanya-tanya kan?
sorry kalau kualiti gambar xmemuaskan...dah renyuk2 dah...agak2 pihak GA marah tak satya share kan yuran ni...bukan apa,sharing is caring..n dengan jumlah ni saya rasa berbaloi kalau hasil yang diterima sangat positif...insyaAllah...

10 ulasan:

kayzie berkata...

bestnya tadika dpn umah..sng..

mummy2k berkata...

kayzie,betul tu...tp yang sedihnya xleh amik anta gak sbb keje jauh...nsb baik GA ni ade transport..kna add rm80 la pulak..huhuhu

MamaYatie berkata...

rasanya ok jer reveal fee dia kat sini...bagus utk reference parent lain..yer la, aku sendiri mula2 imagine cam mahal jer yuran GA ni..tp bila tngk ni, haiihh..sama jer ngan tadika Along...cuma...monthly tu tak brapa nak daya la,sebab aku kena add transport + transit lagi...huhuu

MamaYatie berkata...

rasanya ok jer reveal fee dia kat sini...bagus utk reference parent lain..yer la, aku sendiri mula2 imagine cam mahal jer yuran GA ni..tp bila tngk ni, haiihh..sama jer ngan tadika Along...cuma...monthly tu tak brapa nak daya la,sebab aku kena add transport + transit lagi...huhuu

yuszma yaacob berkata...

ok laaa kak...sya pun setuju...kitarang pun ade rancang nk hantar MIA kat GENUIS AULAD niii..tp tunggu laaa mia 5@6 tahun kot..hahhaa..(lambat lagi)..sbb genius aulad nii pun depan umah & depan ofice papa..hihihii...

mummy2k berkata...

mamayatie...monthly fee=rm238+transportation=rm80+transit=rm170...sorang ok lg dear..hayqal msuk skolah nti botak aku...tp aku wat perancangan strategik..hadiff abis masuk darjah 1 baru hayqal msuk GA..ok tak?hehehe
yus:hopefully hadif cepat dapat catch up...tp cikgu kata 5 tahun paling sesuai mula preschool...nak2 utk anak lelaki sbb hadiff ni jenis cpt bosan...

myamyza berkata...

boleh listkan tadika untuk bamlom genius aulad nih..

mummy2k berkata...

myamyza;yer..sila2...

Cho Zila berkata...

anak akakpun kat GA tahun ini dan nak sambung tahun depan gak... ni GA kat ner yerk????

mummy2k berkata...

cho zila:kat kelana jaya...anak akak kat mana?