Rabu, 7 Disember 2011

anniversary present...thanks hubby...

salam kawan2...aritu mummy ade tunjuk gambar n janji nak story pasal tu kan?eh,jap jap..ari ni xwajib kan nak ber WW?kot2 kawan2 bosan nak baca celoteh mummy..hahaha,ade ke yang baca ni?ntah2 mummmy syok sendiri...hehehe,xpela..kalau korang taknak baca,mummy tetap akan menulis....ok,berbalik pada tajuk...
ni ha,hadiah yang mummy dapat,eh..bukan mummy sorang..daddy biasanya beli hadiah anniversary untuk kitorang pakai bersama...kire cam reward untuk kami la ni..ok,reward untuk tahun ni still gadget lagi,sama cam tahun2 yang lepas...huhuhuhu...terima jela hubby i penggila gadget...kawan2 tengok mesti la dah tau,kan?IPAD...yer,itu la dia...
pada asalnya kami berdua nak beli galaxy tab yang br tu,tapi memandangkan kami mummy dh pkai galaxy s n daddy GS 2,so rasa nak beralih arah la pulak..bosan gak kalau bende yang sama jer kan?so,pada pendapat mummy,kelebihan ipad ni adelah baterinya...dah 2 hari baterinya masih tahan lg walaupun mummy dah download macam2....dengar kata kalau galaxy tab baterinya tak tahan mcm ni,yer ke?tp kalau fon galaxy mummy,kalau online sekerat hari,bateri dah sipi2...tapi application store utk ipad ni sgt la terhad...banyak yang kena beli...tp so far,ok la...ade kelainan dari galaxy kan?
untuk hubby,thank you sbb mummy xdela berharap daddy nak belikan hadiah ni utk anniversary kite,kasih sayang daddy bagi kat kami dah memadai sangat..anw,thank u so much....
till then frens...adios...

7 ulasan:

ziana berkata...

Wah lps ni bolehla main Game ANGRY BIRD

mummy2k berkata...

ziana:hehehee..ofkos...

*Ms.Serry Shah berkata...

wah bestnye dapat ipad...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wow bestnya dpt hadiah anniversary iPAD dr mr asben.

mummy2k berkata...

ms serry & ija;best tu mmg best,tp berebut ngan anak...huhuhu..

MamaYatie berkata...

banyaknya mummy punya tapi...hahaha
tapi, mama tak nak beli lagi la...kekeke

mummy2k berkata...

mamayatie:hahaha..klu duit sdiri,mummy pon xbli..hahaha