Selasa, 13 Disember 2011

tak sehebat MASTERCHEF


Suami sy kata saya xperlu hebat dalam masakan untuk

mengikat perut beliau...asalkan saya memasak dgn penuh

 ikhlas n kasih syg,insyaAllah......

salam kawan2...bizi ke semua?hehehe...semalam hubby request nak makan nasi goreng mummy,mummy masak simple2 jer...mummy memang xpandai masak...tapi hubby selalu bagi semangat kat mummy ngan kata2 di atas...setakat ni alhamdulillah..ape yang hubby request,mummy akan masak..alhamdulillah,selama 5 tahun ni masakan mummy xpernah kena komplen lg..hehehehe..ala...simple2 jer...kawan2 masak lg hebat kan?

ok la kawan2..mummy banyak keje ckitla.sbb minggu depan mummy bercuti seminggu,balik kampung....harap2 mood mummy di kampung ok la untuk mengupdate story..huhuhuhu...takut blog terbiar tanpa dijenguk...

9 ulasan:

LydSunshine berkata...

Sama la awk. Suami saya pun tak penah komplen lagi. Sy rasa, lelaki ni simple je selera dia. Asalkan ada sudah. Dan yg penting isteri ke maintain rajin masak. kalo tidak berkarat lak skill masak.

MamaYatie berkata...

tiba2 rasa nak nyanyi...

memang aku isteri hebat, tp yg lebih hebat...banyak...hahaa

mummy2k berkata...

lyd:memang simple....harap simple selamanya...jgn nk uji skill masak ai yang xbrape nk skill sudahla..heheheh
mamayatie:feelin lagu alif satar pulok ye?

Kazman & Sue berkata...

ayat power tuu dari suami.... tapi banyak kebenarannya... heee3x

mummy2k berkata...

kazman & sue:betul ,kan?terharu rasanya...

iizla berkata...

wahhh dengar kata suami awk, sy pon naik semangat nak rajin masak utk hubby. huhu

mummy2k berkata...

iizla:wah...bagus kalau camtu...hehehe

4 Kay-E berkata...

CikDa, Masterchef lah tu... heheee..

mummy2k berkata...

along:klau msuk masterchef mesti da jd peserta pertama yg terkeluar...hahaha