Rabu, 30 Mac 2011

blog header

salam kawan2....
nampak tak header baru untuk blog mummy tu?comel kan?ni la watkan mummy rasa nak update hari2 nih...semnangat baru...berserila sikit kan?
apa-apapun mummy nak berterimakasih kepada orang yang bertanggungjawab mencantikkan header mummy tuh iaitu cik kaki aka ina yang comey lotey orangnyer...thanks yer dear??kalau kawan-kawan berminat lehla tempah ngan dia jugak...tak mahal pun...rm10 je tp sangat berbaloi-baloi...
mummy suka header baru nih sbb ade gambar family mummy especially anak-anak yang tersayang...then,ia simple saja n amat mengikut citarasa mummy yang memangla teramat simple orangnye....harap-harap dengan adanye header yang comel nih,makin ramaila kawan-kawan yang sudi jenguk ke sini..(ade kaitan ker?hehehee)
sekian dulu..wassalam....

7 ulasan:

Teenager Housemaid berkata...

wah..comel header mummy tu...arha~

mummy2k berkata...

thanks cik m...mmg comey..hehehe

MamaYatie berkata...

comey2x...ni yang buat aku nak tuko header ni...huhu

amani.. berkata...

nice sgt2...!

mummy2k berkata...

apelagi mamayatie...tuko jgn x tukor...
thanks amani...

InaAchik berkata...

hehehehee... kembang kucuk cik kaki kat sini... :p

mummy2k berkata...

thanks cik kaki....hehehe..nanti lehla beli watermark pulops...