Isnin, 25 April 2011

samsung galaxy s...thanks hubby

salam kawan2...mood mummy sangatla baik 2,3 hari nih disebabkan mister hubby tersayang telah menghadiahkan sesuatu tanpa sebab tertentu..berbunga2 hatiku riang...hahahaa...

ni lah hadiahnya...mummy sukahati sangat..bukan nak show off ke apa,tapi mister hubby memang seorang yang simple...kadang2 harijadi mummy pun beliau wish jer...mummy pun tak suka nak meminta,kalau ada rezeki la..kali ni memang rezeki sungguh..thanks,sayang... sayang b sokmo(kalau tak bagi pun,tetap sayang..tapi bila dah bagi sayang lebeyh la..boleh? hahaha!)

8 ulasan:

MamaYatie berkata...

huwaa..jeles wei..bestnya dapat hp!!!

mummy2k berkata...

jarang dapat la..alhamdulillah,rezeki...

yuszma yaacob berkata...

wah tp same lah hsbd kita..besday wish jew..hadioh nye..kemudian...kikiii...

mummy2k berkata...

yus:betul,betul,betul

myamyza berkata...

wah terujenye dapat hadiah mahal..
beruntung akak
saye follow kakak

http://mummymyza.blogspot.com
salam kenal ye

mummy2k berkata...

mya:bukan selalu dapat dik oii...syukur alhamdulillah...

jauhi program klik dapat duit berkata...

ok alloooo...suko latu bulih android seko, pah bulih join androidster la tuuu

emylyana berkata...

jeles weiii