Selasa, 28 Jun 2011

day 5 - status anda ? relationship anda?

salam kawan2...status?hehehe..selalu jer terpampang gambo 2 hero kesayangan tu,dah sah2 bukan anak dara..hehehe...yup,mummy2k ialah seorang ibu kepada dua hero,and..im not a single parent tau?mak ade laki la..hahaha..masalahnye,my hubby ni xsuke sangat nak menyebok kat belog xglemer nih..n dia gak bukan kaki bergambar...kat header tu kan ade gambar dia n my not same age TWINS..hehehe..ok,mummy nak post gambar hubby yang gedabak ckit ler bg nmpk muka dia..aci x?jeng,jeng,jeng...

serius kan?hehehe..memang patut dia serius,kena dengan tugas and tanggungjawabnye...tapi bak kata jambu, 'muke jer legend tapi hati cute'..itulah dia my hubby..

7 ulasan:

~~@lyci@~~ berkata...

hehe.. hati cute tu yg xtahan..

Amie berkata...

he heeee...hati2 yea....bahaya tu

mummy2k berkata...

alycia:tu ler yg wat kiter sayang..kekeke
amie:apa yg bhy tu?

MrS. F!zA berkata...

hati cute tak tahan tu kak.. hihihi.. mesti dlm hati ada taman kan?ngee

mummy2k berkata...

mrs. fiza:tu ler pasal..xkenal maka xcinter..hehehe

MamaYatie berkata...

tak leh belah la muke jer legend..kwang3x

mummy2k berkata...

mamayatie: haruslah...