Rabu, 29 Jun 2011

day 6 - tiga perangai burok anda

salam kawan2..tengok tajuk nih,larik...hehehe..sape nak buka pekung di dada kan?tapi if mummy xbuat,xlengkaplah cabaran 30 hari tu kot?urm....ok ler,mummy xkisah la pun...
perkara buruk 1-cepat merajuk/sentap
-hahaha...malunyer nak cakap..tapi ni memang dari dulu kot?mamayatie,adekah ai camni dulu?hehehe..tapi mummy merajuk pada yang sudi jer..bukan lama pun,orang pujuk ckit jer,ok la tu..yang pelik tapi benar, sekarang nih,ngan anak2 pun mummy nak sentap,apa kes tuh?ngan bapak budak jangan cakap la...hehehe..agaknyer perubahan hormon kot?
perkara buruk 2- kurang keyakinan
-yes..!inilah mummy dari dulu sampai la ni..sangat kurang yakin bila berdepan dengan orang...rasa macam diri ni hodoh sangat,gemuk n takde sapa nak kawan..masih takleh nak buang lagi perangai ni smpai kadang2 orang ingat mummy sombong..any help,frens?
perkara buruk 3-cepat beralih arah
no,no,no..bukan ditujukan pada encik hubby tau?mummy pun pelik..mummy dari dulu lagi cepat bosan untuk stick dengan sesuatu.contohnye kalau pakai pencuci muka,orang lain mungkin leh stick ngan satu brand jer..mummy ni sorry ler..lom abis yang tuh dah beli yang lain,tambah lagi satu perangai buruk iaitu membazir..hehehe..orang bagi 3 mummy bagi 4,nih dah terlebih bukak pekung nih..apa2pun sharing is caring..yer tak?(perangai buruk sniri pun nk citer..)so,kawan2..happy reading..if happy ler kan?hehehe..ok,bubye...
ni la dia muka orang yang perangai buruk tuh..hehehe,tembam sangat sampaikan senyum pun mata nak tertutup...

12 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

lebey kurang la perangai buruk kiter ahahha

mummy2k berkata...

rose:tu jerla perangai buruk yg leh citer..yang lain2,biarla rahsia..hehehe

ajumohit berkata...

takpe kita tau yg mana kelemahan kita dan kita cube perbaiki kan hehehhe

mummy2k berkata...

aju:btul tue..tp rasanya xpernah dpt perbetulkan lagi...atau sendiri xmau betulkan... :)

MamaYatie berkata...

sekali sekala merajuk apa salahnya..manja2 gitu..kekee..

hak no3 aku setuju..mung dari dulu cpt tukar2 produk..aku makan tahun jugak br tukau..kekee

mummy2k berkata...

mamayatie:i know u know me well...

Amie berkata...

assalam mummy2k,
tumpang sekaki ye... lebih baiklah kita dulu sedar buruknya kita drp org lain perasan dulu...hehehehh...jom sama2 cantikkan yg buruk, kita make-up2kan diri ...

mummy2k berkata...

amie:jom ler kiter...usaha tangga kejayaam\n..hehehe

kayzie berkata...

yg #1 tu sama la..ngeh2..tp ngn hb jek la..ngn org len kang takde nye nak di layan..hehe

mummy2k berkata...

kayzie:tau xpe...heheheh

4 Kay-E berkata...

hello CikDa :)

mummy2k berkata...

hi 4 KE's..hehehe