Rabu, 1 Jun 2011

follower ke 100

assalamualaikum kawan2..alhamdulillah..dah 100 follower mummy setakat ari ni...xtau ler pasni makin berkurang or bertambah...sbb mummy pernah gak tengok kadang2 makin berkurang..maybe sbb mummy pun kadang2 sunyi sepi..maklumla..blogging ikut mood..hehehe..Tahniah wat adik zureen kiut miut sebab sudi menjadi follower blog akak yang ke 100 walaupun blog ni biasa2 jer...love you adik kiut...akak ade hadiah tau untuk you..sile bg akak address yer?mummy memang tak suka nak mention kalau nak bagi hadiah atau apa..biar orang follow atau unfollow mummy ngan ikhlas..mummy nak cari kawan bukan 'pengikut'..thanks uollss...love...

6 ulasan:

zureen berkata...

wahh.. betul ka ni????

luvbabyreen@yahoo.com ;p

mummy2k berkata...

betul le....

InaAchik berkata...

akak... ampon...
br prasan sy pon tak follow akak lagi. huhuuuu

mummy2k berkata...

ina:ololo..comeynye bila ina kate gitu..hehehehe...xpe dik..follow ke xfollow ker,akak slau bace blogmu itu..anyway..thanks banyak2 sebab ina vouge de vass follow akak...

MamaYatie berkata...

tahniah! chaiyok2 kawanku ku

mummy2k berkata...

thanks dearie friend...