Jumaat, 8 Julai 2011

day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami

salam kawan2...haish...!ade ker pergaduhan paling terok?jap mummy nak pk jap..hurmm...xde kot?mummy ni susah nak gaduh since jenis yang mudah mengalah..mengalah bukan kalah,cuma mummy memang xsuka n xsedap ati kalau gaduh ngan orang...sentap ade kot?hahahaha..tu pun tak berpanjangan..jenis yang cool,nak wat camner..lagipun perkara gaduh ni bukanla satu kenangan yang baik untuk diingati...so,mummy citer yang latest ek?hehehe..tupun bkn pergaduhan tp lebih kepada ke'sentap'an..hahaha..
sumber dari encik google
rasanya peristiwa ni terjadi dalam 3 bulan lepas camtu arr..kisahnye,pada satu petang kitorang balik kejer,masing2 penatkan..?kitorang tapau nasi n mummy xmakan lagi coz nak mandi dulu,so hubby makanla ngan anak2..so,siap mandi,terusla menuju kemeja makan..baru jer nak suap nasi,suapan pertama beb...xsempat lagi nak rasaanak mummy yang sulung tu mintak tolong basuhkan tgn sebab sink. tinggi..mummy pun wat dont know ngan harapan hubby offerkan dirinye since dia dah kenyang n tersador pun atas sofa...tunggu punya tunggu,xfaham jugak...ati mummy menggelegakla..tapi mummy bangun jugak sebab anak dah merengek2 nak basuh tangan.

entah angin aper tiba2 mummy bungkus balik nasik mummy n terus masuk bilik..dia boleh tak perasan,dalam lima minit gak baru masuk bilik n tanya naper mummy xmakan..mummy diam jer..dia tanya banyak2 kali(,kan mummy pernah citer yang dia hot temper) mummy wat bodo dia jadik bengang...ha kau...mula la perang dunia ke2..rasanya setakat tu jerla citer...hahaha..malu nak citer lebih2..bila pk2 balik,mende bodo camtu nak emo,kan?tapi bila dah baik semula,mummy cakapla kat dia nape mummy sentap..dia kata apa?"laaa...sbb tu jer,gtau jerla kat abang anak nak basuh tangan"...hurm..kiter ni sebagai seorang perempuan,isteri nakla jugak lelaki memaham in buat tanpa disuruh..tp mummy rasa hubby mummy memang camtuh..kalau tak disuruh sampai sudah dia wat derk...tapi sekejap jer pun..xsampai satu jam dia kuarkan ayat sakti,berbaikla kami..hehehehe..

oiii...dahlah,panjang lebar pulak mummy membebel...ok ler kawan2..setakat ni dulu la citer mummy hari ini..kalau bukan kerana cabaran 30 hari tuh,takdenye mummy nak citer camni..apapun,layaaannnz...

7 ulasan:

Lizan berkata...

assalamualaikum tuan umah... saya singgah dari blog pinky momma , drop sini nak joen the club .. (dah joen pun hehe...)jom berkenalan yuk!

mummy2k berkata...

hai lizan..salam kenalan..

mummy2k berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Achiq berkata...

sabor aje lah mummy...dah namanya lelaki....

mummy2k berkata...

achik:betul la tue..

MrS. F!zA berkata...

biasalah pompuan ni cepat sensitip..walhal tkdak apa pon..sama jgk saya..hahaha

mummy2k berkata...

mrs fiza:tu lah..nak2 klau time angin senggugut datang,mengalahkan anak2 sentapnye..heheh