Isnin, 20 Februari 2012

jergens:produk review

salam kawan2....ni dia lotion terbaru mummy..hehehe..wat kawan2 yang pernah baca entry INI taula stakat mana kegilaan mummy terhadap penjagaan kuku n tgn kan(walaupun dok tara tu jugak...hahahaha)... sesuai la dgn umur mummy yang 30an ni untuk memilih produk yang ade tulis 'age defying' kan?hehehe..ala,tulisan yang kat bawah tu xclear kan..dia tulis 'extra dry skin moisturiser with an antioxidant blends of vitamins A,E & C' dan tulisan kat bawah tu pulak 'rejuvenates & restores'..meremajakan tu yang xtahan tu..hehehe...harganya boleh tahanla rm10.90 jer...setakat seminggu mummy pakai ni ok la..walaupun teksturnya agak pekat tapi ia meresap betul ke dalam kulit dan xde bau sangat.. rasa la jugak ke'moisture'annya...hehehe..
ok la kekawan,abis dulu bebelan mummy ntahapeape ni setakat ni dahulu...bubye...

5 ulasan:

iizla berkata...

rajin mama jaga kesihatan dan kecantikan. saya ni malas sungguh. beli macam2 tapi tak pakai. huhu

mummy2k berkata...

iizla:nih mula2 beli rajinla...tgkla seminggu 2 nanti,pasti terbengkalai

Hanif berkata...

sama ler kita..tempoh hari beli garnier cuci muka...bila abis..emmmm

4 Kay-E berkata...

30-an? muda lagi tu... hehe.

mummy2k berkata...

hanif:garnier ok ke?hubby sy pkai brand loreal
4kay-e:muda ker?huhuhuhu...