Isnin, 30 Januari 2012

cuti-cuti port dickson 2

family junior pool view...kat tepi ade 2 lagi katil single..bilik ni rasa2 leh muat dalam 10 orang  tp mmmg selesa utk family kami
salam kawan2..huhuhuuhhuhu...mood mummy merudum la arini tp mummy dh janji kan untuk update entry port dickson n Tiara Beach Resort(TBR),so walaupun gambar2 je,mummy harap ia dapat sampaikan mesej bahawa kami memang happy ke sana..heheehhee...layaaannnnn...

pantai buatan sdiri..


hadiff nk terjun

best naik slide ni walaupun mulanya takut...

time ni matahari bebetul atas kepala,just imagine...

hadiff n carl bersama pocik2nya...xpasal2 pokcik kna melayan kat kolam budak..hahaha

adik carl mmg suka main slide....



kami...hadiff bad mood,maka tiada di dalam gambar...


5 ulasan:

iizla berkata...

waktu panas terik la sedap duk dalam kolam..hehe.

4 Kay-E berkata...

Patut lah bertiga je... Abang moody ye? hehee..
Nampak panas terik je Da... Sedap berendam.

mummy2k berkata...

iizla:memangla sedap tp spai masa sunburn xhengat muka n badan..lupa pulak nk letak sunblock..hehehe
along:abg moody nk main air lg...panas sgt..menggigit2 kulit...kasyfi kalau telanjang pon cam pkai sependa..hahahaha

MamaYatie berkata...

dear, napok best la...next time leh try ni

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

mmg tempat ni pilihan org berkeluarga n affordable kan..if nk pegi tempat cam PD waterhomes tu adui mahal ye
kakak sy tiap tahun sure pegi sini coti2 skolah huhu